Allmänna villkor

Lowcon AB äger och driver luxurydetails.se. Alla priser är inklusive moms.

 

Åldersgräns

Om du är minderårig (under 18 år gammal), måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss. Ni är under inga omständigheter tillåtna att beställa på faktura om ni är under 18 år gamla. Om ni vill beställa trots att ni är under 18 år; måste ni betala via kreditkort eller till vårt paypal konto. Säker betalning Alla betalningar hos Luxurydetails.se behandlas över en säker anslutning. Luxury Details använder sig av Payson som kortbetalningsmetod samt Klarna för faktura.

 

OBSERVERA Det är inte möjligt att returnera smycken som du har använt på eftersom det reducerar värdet på produkten. Är det ett produktionsfel eller om produkten är skadad ska denna returneras till oss inom 5 dagar efter mottagande.

 

14 dagars returrätt

Ni har alltid 14 dagars ångerrätt när ni handlar hos Luxurydetails.se. Detta innebär att om ni har ändrat er angående er beställning -- är ni välkomna att skicka tillbaka beställningen till oss för en full återbetalning. Vänligen notera att vi inte ersätter någon returfrakt. Det är av yttersta viktighet att varorna som ni returnerar till oss är i samma tillstånd som de såldes i; annars förbehåller vi oss rätten att neka er retur. Om ni vill skicka tillbaka er produkt, måste ni säkerställa att produkten som skickas tillbaka är identisk till den som ni fick (vilket innebär att originalförpackningen, m.m. måste vara densamma). Smycken som är fel på vid mottagandet går givetvis att reklamera till oss. Maila då inom 5 dagar till vår support : support@luxurydetails.se Ni hålls alltid ansvariga för att paketet anländer till er. Väljer ni som kund vanligt brev är ni ansvariga för mottagandet. Skulle ni mot förmodan EJ få hem er beställning efter 4 dagar måste ni kontakta vår support. Skulle produkten vara slut eller något annat inträffar kontaktar vi alltid kunden. Väljer ni Rek. Brev erhåller ni ett spårningsnummer så ni säkert kan spåra er order. Om ni vill returnera ert paket, vänligen kontakta vår kundtjänst för att få de rätta instruktionerna för en retur. Defekta produkter Om era produkter har skadats under transporten kommer vi självfallet att byta ut dessa åt er kostnadsfritt. Vi har inga möjligheter att erbjuda er en återbetalning för en defekt produkt om ni inte vill att vi skickar ut produkten på nytt. Kunden står för returkostnaden och ansvarar för produkten kommer fram till oss.

 

Leveranser

Luxury Details strävar efter att konstant hålla sin leveransgaranti. Varken Luxury Details eller någon av dess fraktbolag arbetar på helger eller högtider och våra garantier gäller endast på arbetsdagar. Vårt mål är att skicka ut samtliga beställningar inom den utsagda tiden dvs inom 2 arbetsdagar. Vänligen notera att vissa produkter kan vara slut i lager som ett resultat av en väldigt hög efterfrågan, och att vår leveransgaranti i dessa fall inte gäller överhuvudtaget. Luxury Details kommer informera er via mail om detta skulle ske.

 

Orderbekräftelse

I samband med att en beställning läggs, skickas detta meddelande till logistik där beställningen packas. Det innebär att vi i vissa fall inte kan göra några ändringar till en existerande beställning eftersom den redan packats eller skickats. Skulle ni ändra er måste ni kontakta oss snarast till supporten.

 

Inga medlemskap eller abonnemang

Samtliga köp hos Luxury Details är helt kontraktfria, ni förbinder er inte till någon typ av abonnemang. Vi har inga abonnemang eller medlemskap; ni måste lägga en ny beställning varje gång ni önskar en ny produkt från oss.

 

Fakturabetalningar Luxury Details utvärderar varje kreditsökande individuellt och förbehåller sig rätten att neka vem som helst, för vilken anledning som helst. Luxury Details använder sig av Klarna. Läs mer om deras Allmänna Villkor på deras hemasida www.klarna.se

 

Personlig information All er personliga information hålls konfidentiellt av Luxury Details och kommer inte, under några omständigheter, att säljas eller överföras till en tredje part.

 

 

Lowcon AB

Ludvigbergsgatan 43, 1tr

118 23 Stockholm

SWEDEN

 

För övriga frågor och funderingar vänligen kontakta support@luxurydetails.se